• BIST 8819.26
  • Altın 3027.519
  • Dolar 34.1864
  • Euro 36.9902
  • Erzurum 9 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 16 °C

Mehmet Ali Erbil Hastaneye Kaldırıldı...

Mehmet Ali Erbil Hastaneye Kaldırıldı...

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, gösündeki rahatsızlık şikayeti ile gittiği Yakın Dogu Üniversitesi Hastanesi (YDÜ)'nde tedavi altına alındı.

Aniden fenalaşan Erbil'in, göğsündeki rahatsızlık sebebiyle anjiyoya alındığı ifade edildi. Erbil'in ameliyatı devam ediyor.

YDÜ Hasta ve Dış İlişkiler Başkanı Ahmet Savaşan; Erbil'in, bugün saat 20:00 sularında şiddetli göğüs rahatsızlığı nedeniyle hastaneye başvurduğunu söyledi.

Savaşan, Kardiyoloji Ana Bilim Başkanı Prof. Dr. Barış Ökçün tarafından Erbil'e yapılan ilk müdahalenin ardından gereken tetkiklerin yapıldığını ifade etti. Mehmet Ali Erbil'e anjiyo yapılmasının kararlaştırıldığını belirten Savaşan, anjiyonun ardından tedaviyle ilgili kararın açıklanacağını söyledi.

100 KİŞİDE OLAN HASTALIĞININ TEDAVİSİ İÇİN AMERİKA'YA GİTMİŞTİ

Erbil daha önce de sadece 100 kişide görülen bir hastalığa yakalanmıştı. Türkiye'de rastlanmayan hastalığın tedavisi için yurt dışından deva aranmıştı.

Ünlü şovmenin o dönem tedavi gördüğü Alman Hastanesi İç Hastalıkları uzmanı Jan Klod Kayuka, Erbil'in hastalığının belirtilerinin 'Systemıc Capıllary Leak Syndrome' hastalığı ile benzerlik gösterdiğini saptadı. Ardından Fransa'da bulunan Dr. Zahir Amoura ile hastalıkla ilgili olarak görüşmeye başlayan Kayuka, Erbil'in hastalığını "tüm vücutta tutulan suyun kaçak sızdırması şeklinde dışarıya atılması" şeklinde tarif etmişti.

Tedavi için Amerika'ya giden Mehmet Ali Erbil, "Böyle bir hastalığı taşıyor olmaktan rahatsız değilim. Teşhisin konulmuş olması hepimizi rahatlattı. Zaten tedavisi olan bir hastalık. Kriz, 36 saat öncesinde gripal enfeksiyon ve tansiyon düşüklüğü ile kendisini gösteriyor" diye konuşmuştu. 


  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25