Palandöken beyaza büründü: Erzurum’da gece sıcaklığı -4,7 dereceye düştü
Palandöken Dağı’nın zirvesi ve kayak merkezinin üst pistleri beyaza bürünürken, kentte gece ölçülen en düşük hava sıcaklığı -4,7 derece oldu.
Erzurum’da dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış, yüksek rakımlı bölgelerde yerini kar yağışına bıraktı. Palandöken Kayak Merkezi’nin üst pistlerinde kar yağışının ardından beyaz örtü oluştu.
Yüksek kesimlerde kar ve karla karışık yağmur bekleniyor
Son meteorolojik değerlendirmelere göre, bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışların yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor.
Don, pus ve sis uyarısı
Sabah ve gece saatlerinde don olayıyla birlikte pus ve yer yer sis bekleniyor. Hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında seyredeceği, rüzgârın ise güneyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği öngörülüyor.


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.