• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Erzurum 15 °C
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 19 °C

Beklenen ses geldi...

Beklenen ses geldi...

MÜSİAD açıklamışt. Erzurum Olay Gazetesi de gündeme taşımıştı...

 

Lojistik Köy İdari hizmet binası inşaatının devam ettiğini belirten Sağlık Bakanı Recep Akdağ, merkezle ilgili diğer işlerin Mayıs ayı içerisinde ihalesinin yapılacağını belirtti. Bakan Akdağ, “Erzurum Milletvekilleri ile birlikte yakın bu yatırımın yakın takipçisi olacağız”dedi.

 

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum’a yapılacak yatırımlara yönelik olarak yaptığı toplantısında Erzurum Milletvekilleriyle biraraya geldi.. Önceki gün Ankara’da yapılan toplantıda başta Lojistik Köy olmak üzere çok sayıda yatırım ele alındı.
Bakan Recep Akdağ’ın başkanlığında yapılan ve Erzurum’un sorunlarının değerlendirildiği toplantıda, Erzurum Milletvekilleri Adnan Yılmaz, Cengiz Yavilioğlu, Fazilet Dağcı Çığlık ve Muhyettin Aksak’a, TCDD yetkilileri tarafından Palandöken Lojistik Merkezi ile ilgili bir de sunum gerçekleştirildi.
Erzurum Milletvekilleriyle Ankara’da düzenli olarak bir araya gelip şehrin sorunlarını değerlendirmeye devam ettiklerini kaydeden Sağlık Bakanı Recep Akdağ “Yatırımlarla ilgili kurum yöneticilerini davet ederek, yapılacak işlerin son durumu hakkında bilgiler alıp, takibi hususunu milletvekili arkadaşlarımızla birlikte sürdürüyoruz’ dedi.
Bakan Akdağ, Palandöken Lojistik Merkezi İdari hizmet binası inşaatının devam ettiğini, kamulaştırma ve proje çalışmaları tamamlanmak üzere olan lojistik merkezle ilgili diğer işlerin Mayıs ayı içerisinde ihalesinin yapılacağını belirtti.
Bakan Akdağ, ödenek sıkıntısının da olmadığı bu yatırımın, Erzurum Milletvekilleri ile birlikte yakın takipçisi olacaklarını kaydetti.
Şehrin problemleri ve yapılacak olan hizmetlerle ilgili milletvekilleriyle çeşitli istişarelerde bulunduklarının ve bu tür toplantıların bundan sonra da devam edeceğinin altını çizen Bakan Akdağ, “Hükümetimizin Erzurum’a yaptığı hizmetler ortada. Bizler de Erzurum Milletvekilleri olarak Erzurumlu hemşerilerimizin bizlere yüklediği sorumluluğu hiçbir zaman unutmadık,
Milletvekilleri arkadaşlarımızla hizmete devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yapılan hizmetleri, ilgilileri ile görüşüp, hem detaylı bilgiler alarak görüşlerimizi belirtecek, hem de devam eden işleri titizlikle takip edeceğiz” dedi.


  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25