Şenkaya ilçesinde Şenkaya İlçesi Belediye Başkanlığı tarafından Şenkayam Bal Ormanı kuruldu. 200 arı kovanının bulunduğu bal ormanında doğal bal üretimi yapılıyor. Bal ormanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için özel bal kovanı da bulunuyor. Şenkaya Belediye Başkanı Yavuz Bedir, yakında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ismi yazılan kovanı kendisine hediye edeceklerini söyledi.
Şenkaya ilçesinin her şeyinin doğal olduğunu belirten Şenkaya Belediye Başkanı Yavuz Bedir, “İlçemiz Allahuekber dağı eteklerinde bin bir çeşit çiçeklere sahip arıcılık yapmaya müsait bir ilçedir. Bizlerde bunu tespit ederek belediye olarak Şenkayam Bal Ormanı’nı gerçekleştirdik. Şuanda 200 arı kovanımızla doğal bal üretiyoruz. Cumhurbaşkanımız için özel bir kovanımız var. Yakında Cumhurbaşkanı’mıza da hediye edeceğiz. Doğal balımızı şifa niyetine kendilerine hediye edeceğiz. Bütün insanlara Şenkayam balı yemelerini tavsiye ediyoruz” şeklinde konuştu.
Cumhurbaşkanı için doğal ‘Şenkayam Balı’ ürettiler

Erzurum’un Şenkaya İlçesi Belediye Başkanlığı bünyesinde oluşturulan bal ormanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için doğal ‘Şenkayam Balı’ ürettiler.
- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler




EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
- 23:22 - Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı
- 17:50 - Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 10 ilde 3 aylık OHAL ilan edildi
- 17:44 - Aziziye Belediyesi’nde yardım seferberliği
- 17:40 - ETÜ afetzedeler için yardım kampanyası başlattı
- 17:37 - Oltu'da yardım seferberliği
- 14:23 - Depremzedeler için herkes yardıma koştu
- 14:10 - MHP İl Başkanı Yurdagül; “Bugün konuşmanın değil, bir olmanın, ortak hareket etmenin ve yaraları sarmanın vaktidir”
- 13:28 - Büyükşehir’den deprem bölgesine yardım konvoyu
- 13:25 - Depremzedeler için seferber oldular
- 13:21 - Meteoroloji'den çığ uyarısı
- 13:18 - Malatya’da enkaz altındaki yaralı vatandaş işte böyle kurtarıldı
- 13:09 - Deprem bölgelerine AFAD’tan 24 yardım tırı gönderildi
- 11:14 - Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 3 bin 381'e yükseldi
- 09:29 - ETÜ Deprem Bölgesi İçin Harekete Geçti
- 08:52 - Uzmanlar deprem fırtınasını yorumladı: Tam anlamıyla ‘Kozmik Afet’
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25
Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.