Erzurumspor bir yanda bu güzellikler yaşanırken bir yanda da 3 sporcunun sakatlıkları üzdü. Kaptan Mustafa Yumlu'nun takımdaki 100. maç heyecanını paylaşan Erzurumspor FK tarafından yapılan açıklamada, “Mavi-Beyazlı formamız altında 100 maça çıkan, şimdiden adını efsanelerimiz arasına yazdıran ve şanlı formamızı layıkıyla temsil eden sevgili takım kaptanımızı yürekten kutluyoruz. Kulüp Başkanımız Sayın Ahmet Dal ve Teknik Direktörümüz Sayın Hakan Kutlu, kaptanımız Mustafa Yumlu’ya isminin yazılı olduğu forma ve plaket takdim ettiler” denildi.
Erzurumspor’un başarılı futbolcusu Eren Tozlu, profesyonel futbol kariyerinde 100. golünü atarak dalya dedi. Bu arada, Adanaspor maçında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Eren Tozlu ve Mustafa Yumlu’nun gerçekleştirilen MR tetkik sonuçlarına göre; Eren Tozlu’nun sol üst adele, Retcus femoris kası proksimalinde, Mustafa Yumlu’nun ise sol arka adele Hamstring kas grubu biceps femoris kas gövdesinde zorlanma tesbit edildi. Konu ile ilgili yapılan açıklamada “Oyuncularımızın tedavisine ivedilikle başlanmıştır. Hafta içi yapılan antrenman esnasında sakatlanan oyuncumuz Süleyman Koç’un, çekilen röntgen ve BT sonucu sağ ayak birinci parmak II. falanks kemiğinde kırık tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır” denildi.
Erzurumspor’da 100 bereketi
Erzurumspor’un kendi sahasında karşılaştığı ve 1-0 galip geldiği Adanaspor maçında kaptan Mustafa Yumlu takımdaki 100’üncü maçına çıkarken, Eren Tozlu kariyerindeki 100’üncü gole imza attı.
- Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Erzurumspor’da 3 oyuncu Kelkit yolcusuErzurumspor FK'da transfer dönemin hareketli günler yaşıyor. Rıdvan Oğuzhan Yağcı, Taha Ağdağ ve Burak Alemdar Kelkit Hürriyet SK yolunda.
Kick Boks kervanı Antalya yollarındaErzurumlu Kick Boksçular, Antalya’da yapılacak olan Gençler ve Büyükler Kick Boks Türkiye Şampiyonası’na iddialı gitti. Antrenör Emre Şahin, “Kupa ve madalyalar ile şehrimize döneceğiz” dedi.
Erzurum Gençlik Spor Voleybol Kulübü deplasmandan 3 puanla dönüyorTVF 2.lig, 5.grupta şampiyonluk mücadelesi veren Erzurum Gençlik Spor Voleybol Kulübü deplasmandan güle oynaya 3 puanla dönüyor.
Erzurumspor FK: 2 - Bandırmaspor: 0Trendyol 1. Lig'in 20. haftasında Erzurumspor FK sahasında karşılaştığı Bandırmaspor'u 2-0 mağlup etti.
- 19:56 - MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül’den Miraç Kandili Mesajı
- 17:13 - Erzurum’da Araç Muayene İstasyonu sorunu büyüyor
- 16:55 - Genç imam sobadan zehirlendi
- 13:44 - Antalya Erzurum Günlerinde Atatürk Üniversitesi standına yoğun ilgi
- 13:38 - Gençler yaban hayatını unutmadı
- 11:20 - Palandöken Ekonomik Forumu 2025 için istişare
- 11:16 - Erzurum'da 303 işletmeye denetim
- 22:53 - Yakutiye’de “Kar Tanesi” Projesiyle öğrenciler kayak sporuyla buluşuyor
- 18:44 - Erzurum’da jandarmadan uyuşturucu tacirlerine geçit yok
- 18:39 - Antalya'da Erzurum Günleri
- 15:31 - Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü’ne yeni atama
- 15:27 - Emektar personeller plaketle uğurlandı
- 15:22 - Erzurum'da trafik kazası: 2 ölü
- 15:18 - Filenin Dadaşları’na Milletvekili Öz’den tebrik
- 15:14 - Türk motor teknolojisinin geliştirilmesinde Atatürk Üniversitesi aktif rol alacak
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25
Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.