• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • Erzurum 16 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Kaya'dan Arif'e sert cevap...

Kaya'dan Arif'e sert cevap...

Tüm tarihimiz boyunca kurt postuna bürünmüş çakalları da, yediği tasa tüküren yamyamları da gördük. Ama sizin gibi pervasızları daha yeni gördük.Biz ülkücüleri farklı kılan bazı özelliklerimiz vardır. Tabi şimdi bunları sana anlatmayacağım. Sen ülkücünün taviz vermeyeceği değerleri de aslında bilen kişisin. Ama sen nefsine uymuş, 1999 seçimlerinde seçilememişliğin ezikliğini yaşayan, bunu kibir haline getirip liderine havlayan kişi olmuşsun. Bu hareketin sen ve senin gibilerini nerelere getirdiğini ve neler kazandırdığını biliyoruz. Yüreğin yetiyor, dilin getiriyor, sazının teli vurabiliyorsa bir şiirinde de teşkilatın sana kazandırdıklarını anlat da millet öğrensin.

Görüyoruz ki dini kullanan, vatana ihanet edenlerin peşine takılıp onların kayıklarına binmişsin. Ama şunu iyi bil ki çektiğin kürekler boşuna, bu umman sana büyük gelir yol alamazsın. Liderimize hakaretler savurarak sadece birilerine maşa olursun. Aslında sen odundan yapılan asa olmayı da göze almışsın ya. Ne çabuk unuttun. Ülkücü birilerine asa yada sap olmaz. Ülkücü teşkilatının emrinde olur. Seni tam anlamıyla tanımadan söylemlerinin, sebebi hikmetini bilemeden dinleyen kişilerin omuzlarına basarak yükselmeye çalışıyorsun. Şunu da unutma insandan basamak olmaz. O omuzlarına bastığın insanlar seni fazla taşıyamazlar, düşersin yere, yüzüne artık bakan olmaz.

İsteklerini yaptıramadıkları, milli ve manevi değerlerinden uzaklaştıramadıkları için liderimize karşı alçakça savaş başlatanlarla saf tutuyorsun. Amaçları ya partimizi meclis dışında tutmak yada emirlerini yağdırabilecekleri bir genel başkanın gelmesi için çaba sarf edenlere, asa oluyorsun maşa oluyorsun.

Liderimizin şaibeli hiç bir durumu bulunmamaktadır. Ahlak ve töreyle bağdaşmayan hal ve hareketler içinde bulunmamıştır. Kendisini teşkilatına adamış, hiç bir şahsi menfaat gözetmemiş, hareketin bir adım dahi olsa ileri gitmesi için gece gündüz çalışmıştır. Ülkeyi bölmek isteyen karanlık şer odaklarına maşa olmamış aksine onlar için hep bir tehdit, geçilmesi zor bir engel olmuştur. İşte bu yüzden onu kabullenemiyorsunuz. Ve işte bu yüzden Devlet Bahçeli gömleği size 10 numara büyük geliyor. Şairin dediği gibi sıfır bile sen ve senin gibiler yanında, bir anlam, bir değer ifade eder, senden olsa olsa ÇUKUR olur.

MESELE ADAY OLMAK DEĞİL, ADAM GİBİ DURMAKTIR.

Ülke şartları içerisinde iç ve dış politikalarda yapılan yanlışlıkları hataları ve eksiklikleri yerinde ve zamanında tespit ederek, gündem oluşturan çıkışlar yapan partimizin bu şekilde eleştirmenize bir anlam veremiyorum.

Hiçbir şekilde benlik kavgasına müsaade etmeyen, ülkücü hareketi ve M.H.P. yi daha iyi yöneterek tek başına iktidar etme amacıyla istikrarlı bir şekilde yol izleyen genel merkezimizi ve liderimizi taraflı yayın organlarınız aracılığıyla yere vurmaya çalışmak, 43 yıllık şanlı tarihi olan davamıza ihanetle eş değerdedir.

Bu davranışlarınızla amacınızın yeni bir sayfa açmak değil de parti içinde yeni kavgalar çıkarmak ve parti içinde bölünmeyi amaçlayan güruhlarla iş birliği içinde olduğunuzu gözler önüne sermektesiniz.

Ülkücü hareket, şartlar ve koşullar ne olursa olsun, hiçbir şekilde liderini ve teşkilatını aşağılayıcı söz söylemez, bu tür hal ve hareketler içerisine girmez. Bu davranışlarınız sizinde değiştiğinizi göstermektedir. Ülkücü hareketteki ölçüyü çerçeveyi yoksa sizde mi unuttunuz. Karşınızda ülkücü hareketin liderine hakaret edenler o desteği acaba sizden mi alıyor. Kim bilir bugün Devlet beye laf söyleyenlerin yarın sizin hakkınızda ne konuşacakları bellimidir.

Sizi destekleyip gaz vererek genel başkanımızın karşısına çıkaranlar şunu iyi biliyorlar ki, asla onların karşısında ses çıkaramayacaksınız. Hiç bir zaman onların isteği dışında muhalefet yapamayacaksınız.

Neden mi?

Sizde iyi biliyorsunuz... Yüce meclis hakkında soruşturma yapılan kişiyi istediği zaman tekrar yüce divana gönderebiliyor. Geçirmiş olduğunuz soruşturmada aleyhinize görülen 87 dosyanın sadece 17 tanesinin incelenmiş olduğunu, geriye kalan 80 dosya hakkında herhangi hiç bir bilgiye yer verilmediğinin yanlış olduğunu söyleyemezsiniz. Söyleseniz bile 2007/2 sayılı divan kararı bu söyleminizi yalanlar yöndedir zaten.

Bunun ne anlama geldiğini hepimiz biliyoruz aslında. Yüce divanın;

"…..bu nedenlerle Türkiye Büyük Millet Meclisinin yeniden Meclis soruşturması prosedürünü uygulayarak aynı kişi hakkında aynı fiilden dolayı yeni delil veya olguya dayanarak veya hata yaptığını düşünerek ya da önceki kararın herhangi bir nedenle esaslı bir kusurla sakatlanmış olduğunu kabul ederek yeniden "Yüce Divana sevk kararı" vermesinin mümkün olduğu,.." kararı sizi dış güçlere karşı koymak ve sağlam muhalefet yapmaktan her zaman alıkoyacaktır. Birileri bunları bildiği için sizi desteklemektedirler. Lütfen bunları sizde görün ve gidin evinizde oturun. Bu hareket sizi vekilde yaptı bakanda yaptı. Sizde bu harekete bu yanlışları yapmayın.

Hepinizin şunu iyi bilmesi gerek; Türk Milliyetçileri, ülkesi ve partisi üzerinde hayasızca hesaplar yapan, kalleşlerin ve de kahpelerin rüzgarına hiçbir zaman kapılmayacaklardır. Birileri istiyor diye sevdalarından vazgeçmeyecek kadar büyük bir yüreğe, bu şer odakları ve onların peşmerge kılıklı çapulcularıyla mücadele edecek çelik gibi bükülmez bileğe sahiptirler.

Her kim pervane, gelsin meydane diyor, Yüce Milletimizi, onu dağlarda canları pahasına koruyan Mehmetçiğimizi, bu vatan için can vermeye her zaman hazır olan gerçek ülkücüleri Yüce Allah'a emanet ediyorum.

YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE....

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Zekai KAYA

Milliyetçi Hareket Partisi

Erzurum İl Başkanı


  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25