• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • Erzurum 8 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Minik ressamlar eserleriyle hayran bıraktı

Minik ressamlar eserleriyle hayran bıraktı
Barbaros Hayrettin Paşa İlkokulu tarafından düzenlenen resim sergisi büyük ilgi gördü.

Görsel Sanatlar Öğretmeni eşliğinde 2,3 ve 4’ncü sınıf öğrencilerinin büyük bir emek harcayarak yaptıkları çalışmaların yer aldığı resim sergisi okul içerinde açıldı. Halk Eğitim Merkezi destekli resim kursunda iki yıl boyunca kurs gören minik öğrencilerin yaptıkları resimler davetlileri adeta kendine hayran bıraktı.
Barbaros Hayrettin Paşa İlkokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Metehan Özgör’ ün eğitmenliğindeki resim kursuna devam eden minik ressamların birbirinden güzel eserlerinin yer aldığı serginin açılışına Palandöken İlçe Kaymakamı Uğur Tutkan, Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Karapınar, Palandöken Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erdal Yavilioğlu, Müdür Yardımcısı Adem Kömürcü, Okul Müdürü İhsan Koçak, Okul Müdür Yardımcıları, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı. Minik öğrencilerin 2022-2023 eğitim öğretim yılı boyunca yaptıkları; Akrilik boya, guaj boya ve sulu boya çalışmalarından oluşan resim sergisini Kaymakam Uğur Tutkan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Karapınar birlikte gezdiler.
Kaymakam Tutkan, hünerlerini sergileyen minik ellerle teker teker tokalaştı ve yaptıkları resimlerinin önünde onlarla hatıra fotoğrafı çekildi. Tutkan, minik öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik ederken, "Öğrencilerimizin sanatsal yönünü sergilediği bu sergide oldukça başarılı çalışmalar gördüm. Onları desteklemek adına üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız" dedi. Sergiyi çok beğendiğini ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Karapınar ise; "Geleceğimizin teminatı yavrularımızın akademik başarılarının yanında sanatsal yeteneklerini de desteklemeye devam edeceğiz" dedi.
Karapınar, daha sonra şöyle konuştu, "bu gibi etkinlikler çocukların yeteneklerinin sergilenmesi için bir fırsattır. Bu çalışmalar çocuklarımızın kendilerine olan güvenlerini arttıracak ve neler yapabileceklerini onlara gösterecektir. Böyle harika bir sergide emeği geçen görsel sanatlar öğretmenimizi ve minik yavrularımızı canı gönülden kutluyor başarılarının devamını diliyorum, diye konuştu. Minik öğrencilerin yaptıkları resimler velilerden de tam not aldı. Çocuklarının el emeği ve göz nuru ile yaptıkları resimleri görmek için sergiyi gelen veliler duygu dolu anlar yaşadılar. Ressam çocuklarıyla fotoğraf çekilen anne ve babalar bugün çok gururlandık çok mutlu olduk"

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25