• BIST 8772.38
  • Altın 2999.711
  • Dolar 34.2398
  • Euro 37.0657
  • Erzurum 3 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Vali başarıyı tebrik etti...

Vali başarıyı tebrik etti...

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk Hilalkent Lisesini ziyaret etti. TÜBİTAK Bölge Yarışmasına 4 projeyle katılan ve iki birincilik, birde ikincilik elde eden Hilalkent Lisesinin yöneticilerini, öğretmenlerini ve öğrencilerini tebrik eden Vali Öztürk ziyaret sebebinin de bu başarı olduğunu söyledi.
Vali Öztürk'ü okul girişinde Yakutiye Kaymakamı Yüksel Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kurt, Okul Müdürü Ayhan Yanık ve bir grup öğrenci karşıladı. Okul Müdürü Yanık makamında Vali Öztürk'e okuldaki eğitim hakkında bilgiler verdi. Lisede, 591 öğrencinin eğitim gördüğünü söyleyen Okul Müdürü Yanık sınıflarda ortalama 25 öğrencinin ders gördüğünü, 33 öğretmen kadrosuna sahip olduğunu ve eğitim kadrosunda açıklarının bulunmadığını söyledi.
İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge ile il genelindeki eğitim durumunu da değerlendiren Vali Öztürk 3-8 Mayıs 2012 tarihleri arasında Ankara'da yapılacak olan TÜBİTAK Türkiye geneli proje yarışmasına katılacak olan proje sahiplerine başarılar diledi.
Proje Üretimindeki başarılarından dolayı okul yönetimini kutladığını ifade eden Vali Öztürk: "Devletimiz Hilalkent bölgesine çok güzel bir okul yapmış, sizde bunun hakkını vermişsiniz. Bu başarınızı sürdürün. Başarının yakalanmasında yönetimin çok büyük önemi var. Eğitim yöneticiliği meselesi çok önemli bir meseledir. İyi bir öğretmen olunabilir, ama iyi bir yönetici olmak ayrı bir konu. Öğretmenin eksiği varsa giderebiliyorsunuz, ama yöneticinin eksiğini gideremiyorsunuz. Çünkü bu yetenekle alakalı bir durum" diye konuştu.
Daha sonra öğretmenler odasında öğretmenlerle görüşen Vali Öztürk okulun kalitesinin daha fazla arttırılması ve Hilalkent dışındaki çevre bölgelerden de öğrencilerin gelmesini teşvik etmek için daha fazla gayret ve özveri göstermelerini istedi.


  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25