• BIST 8904.46
  • Altın 2240.294
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.0975
  • Erzurum 4 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Ödülle Döndü

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Ödülle Döndü
İletişim Fakültesi öğrencilerine destek olmak, onların yenilikçi yönlerini geliştirmek amacıyla düzenlenen “TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması” ödülleri sahiplerini buldu.

Yarışmaya "Radyo Yayıncılığı" kategorisinde, "Eğitim Kültür Programı" dalında katılan Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü 2. sınıf öğrencisi Nurdan Müniroğlu dereceyle döndü. Yarışmada 3’üncü olan Müniroğlu’na ilk tebrik Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’dan geldi.

TRT Arı Stüdyosu’nda TRT Genel Müdür Vekili Erkan Durdu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen ödül törenine RTÜK Başkanı Prof. Dr. İlhan Yerlikaya, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, TRT’nin üst düzey yöneticileri ve çok sayıda konuk katıldı.

Geçtiğimiz Salı günü TRT ekranlarından canlı olarak yayınlanan ödül töreninin açılış konuşmasını yapan TRT Genel Müdürü Vekili Erkan Durdu; “Geçmişten günümüze Türkiye’nin yayıncılık okulu haline gelen TRT’nin bu misyonunu genişleterek dünyanın önemli yayıncılık merkezlerinden biri olduğunu dile getiren Erkan Durdu, yarışmanın zamanın ruhunu okuyabilen, milli bir duruşla evrensel değerleri temsil eden yayıncıların yetişmesi için gençlere sunulmuş bir imkân olduğunu söyledi.

211 Eser Yarıştı
TRT tarafından 3’üncüsü düzenlenen yarışmada "Radyo Yayıncılığı", "Televizyon Yayıncılığı", "Sesli Görüntülü Haber Yayıncılığı" ve "Yeni Medya Yayıncılığı" olmak üzere 4 ana ve 15 alt dalda ödüller dağıtıldı. Ülkemizin yanı sıra Balkanlar, Orta Asya ülkeleri ile KKTC’deki üniversitelerde iletişim alanında eğitim gören lisans öğrencilerinin de katıldığı yarışmaya bu yıl 35 üniversiteden 351 öğrenci toplam 211 eserle başvurdu. Yarışmada ödül heykelciğinin yanı sıra yarışmanın birincilerine 3 bin 500, ikincilerine 2 bin 500, üçüncülerine bin 500 TL para ödülü verildi. TRT radyo sanatçılarının sahne aldığı geceye aynı zamanda yarışmanın jüri üyesi olan sanatçı Soner Arıca da şarkılarıyla renk kattı.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25